Apple Software


apple.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Apple Software
Safari
Experience the web, apple style, with safari: the fastest, easiest-to-use web browser in the world. with its simple, elegant interface, safari gets out of your way and lets you enjoy the web faster than any other browser.
http://www.apple.nl/safari/

Apple Belgie
Apple Belgie
http://apple.bestewebgids.be

Mac OS X 10.3 Panther
Leopard staat voor honderden functies in een os dat zo innovatief is, dat je je mac niet meer terugkent. een totaal nieuw bureaublad. met één klik terug in de tijd. de kracht om in bestanden te kijken zonder ze te openen. ontdek de toekomst van je mac. laat je rondleiden door de belangrijkste functies van mac os x leopard.
http://www.apple.nl/macosx/

IWork
Iwork '08 is een belangrijke upgrade van het productiviteitssoftwarepakket van apple. iwork '08 bevat nieuwe versies van het tekstverwerkingsprogramma pages en het presentatieprogramma keynote, plus een nieuw en innovatief spreadsheetprogramma met de naam numbers.
http://www.apple.nl/iwork/

ILife
Ilife '08 is de ideale manier om alles uit je digitale leven te halen. je kunt er mooie fotoboeken, kleurige kalenders, schitterende dvd's, perfecte podcasts en aantrekkelijke verslagen op het internet mee maken.
http://www.apple.nl/ilife/

ITunes
Meer informatie over ipod, apple televisie en accessoires. gratis download van itunes-software en aankoop van itunes-cadeaubonnen. en muziek.
http://www.apple.nl/itunes

Final Cut Express HD
Als je je videobewerkingstalenten op de proef wilt stellen door aan de slag te gaan met geavanceerdere videoprojecten, is final cut express precies het programma dat je zoekt. importeer het dv- of hdv-materiaal van je camcorder en haal de regisseur in jezelf naar boven.
http://www.apple.nl/finalcutexpress/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy